Basis noodknop:

Alarm geven door een voorgeprogrammeerd toets op een telefoon in te drukken. Dit kan vanaf meerdere telefoontoestellen in je huis. Je kan hier zowel vaste, draadloze als mobiele telefoontoestellen gebruiken.

Meer weten:

Hoe werkt het?

Je vraagt een aantal buren (maximaal 10) of jij ze in geval van nood mag alarmeren. Vervolgens meld je je aan voor de Noodknop.

Kort na je aanmelding krijg je via de mail 

  • toegang tot een persoonlijke pagina waar je de telefoonnummers van je buren invoert.
  • een alarmnummer dat je onder een voorkeurtoets op een of meerdere telefoontoestellen in je huis programmeert. 

Na indrukken van de “alarmtoets” op je telefoon gaat binnen een minuut bij al je contactpersonen de telefoon over en horen zij;(… jouw naam ….) ……(jouw adres…..) heeft direct hulp nodig. 

Moet je eens opletten hoe snel er dan hulp is.

Voor wie?

Eigenlijk voor iedereen. Een paar voorbeelden. 

Ouderen. Bijvoorbeeld bij vallen, uitglijden, onwel worden. 

Alleenstaanden: Overal kan iets gebeuren. Als alleenstaande sta je er dan letterlijk alleen voor.

Kinderen; Stel de ouders zijn weg en er gebeurd iets, brand, ongeval, ongewenst bezoek aan de deur. Een druk op de knop is dan voldoende om snel hulp van buten te krijgen.

Wat kost het?

De basis noodknop kost € 1,95 per maand. Gezien het geringe bedrag betaal je gelijk voor een heel jaar. We sturen je daarvoor een link met een Ideal betaling. 

112

De Noodknop is geen vervanging voor Je 112 maar regelt dat je in geval van nood snel hulp helpt. Snelle hulp bij een incident kan veel leed en schade voorkomen. 

Zodra de eventueel gealarmeerde hulpdiensten gearriveerd zijn nemen zij de hulpverlening over.

 

 Contactgegevens:  Burenalert bv | Vissersdijk beneden 70, 3319 GW Dordrecht | 078 - 64 74 602 |  info@BurenAlert.nl | KVK: 33231412