De Noodknop:

Een must-have voor iedere woning.

Een valpartij, je voelt je niet goed, brand, de kids alleen thuis, je partner krijgt een hartstilstand.  Snelle hulp van bijvoorbeeld buren kan dan veel persoonlijk leed en schade voorkomen.  

Alarm geven kan vanaf een alarmkastje en 2 draadloze drukknoppen. Deze drukknoppen kan je op verschillende plaatsen in huis plaatsen Bijvoorbeeld in de slaapkamer, keuken en badkamer. 

Direct na het indrukken van een knop gaat bij een paar buren de telefoon over en horen zij dat jij direct hulp nodig hebt.     

Tip: Plaats een drukknop aan de binnenkant van de voordeur. Bij ongewenst bezoek kan je dan altijd nog snel alarm geven. 

Meer weten?

Hoe werkt het?

Je vraagt een aantal buren (maximaal 10) of jij ze in geval van nood mag alarmeren. Vervolgens meld je je aan voor de Noodknop.

Kort na je aanmelding krijg je 

  • via de mail toegang tot een persoonlijke pagina waar je de telefoonnummers van je buren invoert.
  • een alarmkastje met 2 draadloze drukknoppen toegestuurd.

Na indrukken van een alarmknop gaat binnen een minuut bij al je contactpersonen de telefoon over en horen zij;(… jouw naam ….) ……(jouw adres…..) heeft direct hulp nodig. 

Moet je eens opletten hoe snel er dan hulp is.  

Voor wie?

Eigenlijk voor iedereen. Een paar voorbeelden. 

Ouderen. Bijvoorbeeld bij vallen, uitglijden, onwel worden. 

Alleenstaanden: Overal kan iets gebeuren. Als alleenstaande sta je er dan letterlijk alleen voor.

Kinderen; Stel de ouders zijn weg en er gebeurd iets, brand, ongeval, ongewenst bezoek aan de deur. Een druk op de knop is dan voldoende om snel hulp van buten te krijgen.

Wat kost het?

Je ontvangt een alarkastje en 2 draadloze drukknoppen. Hiervoor betaal je € 42,50 borg (en € 7,50 verzendkosten).

Daarnaast betaal je € 5,95 per maand aan abonnementskosten. 

112

De Noodknop is geen vervanging voor Je 112 maar regelt dat je in geval van nood snel hulp helpt. Snelle hulp bij een incident kan veel leed en schade voorkomen. 

Zodra de eventueel gealarmeerde hulpdiensten gearriveerd zijn nemen zij de hulpverlening over.

 Contactgegevens:  Burenalert bv | Vissersdijk beneden 70, 3319 GW Dordrecht | 078 - 64 74 602 |  info@BurenAlert.nl | KVK: 33231412