BIJ GEVAAR, WAARSCHUW JE ELKAAR:
Buurtalarm is een gratis waarschuwingssysteem waarmee winkels, beveiligers en politie elkaar kunnen waarschuwen bij calamiteiten in een winkelgebied. Buurtalarm is op maat ingeregeld voor ieder winkelgebied. 

WERKING:
In geval van een calamiteit wordt je gebeld op de vaste/mobiele telefoon(s) in jouw winkel. Zodra je de telefoon opneemt, hoor je een gesproken bericht. Dit bericht informeert jouw over een calamiteit, zoals: brand, gaslek, persoon met wapen, winkeldief of ontruiming in jouw winkelgebied. Zo weet je direct wat de situatie is en hoe te handelen.

Dit bericht kan zijn ingesproken door een mede-winkelier, beveiliger of politie welke aan het Buurtalarm is gekoppeld. Op jouw beurt kun jij ook een bericht inspreken om iedereen te waarschuwen.

VRAGEN:

Ik heb een brief ontvangen

Mooi, dat betekend dat wij, een gebiedsmanager of een collega-winkelier Buurtalarm in jouw winkelgebied introduceert en dat het systeem voor jouw winkelgebied is ingeregeld. Je kan jouw winkel nu gratis aanmelden. 

Mijn winkel valt onder een keten

We begrijpen dat je eerst toestemming moet vragen. Mail je regiomanager deze informatie. Omdat we Buurtalarm landelijk uitrollen zal hij/zij deze vraag waarschijnlijk al vaker hebben gekregen. 

Is het echt gratis?

Ja, deelname is 100% gratis. Door je aanmelding ga je er mee akkoord dat wij je onze digitale nieuwsbrief sturen. Hierin informeren we je over updates in  Buurtalarm, geven tips over het gebruik en informatie over onze andere diensten en producten. 

PrivacyWij geven de garantie dat wij je gegevens op geen enkele manier aan derden ter beschikking stellen.

Ik wil Buurtalarm ook in mijn winkelgebied

Leuk om te horen!

Bel (085-2731790) of mail (info@burenalert.nl). Dan regelen we het systeem ook voor jouw winkelgebied in. Binnen 2 werkdagen is het klaar voor gebruik. We kunnen je ook helpen aan een brief om de winkels in je omgeving te informeren. 

GRATIS AANMELDEN:

Binnen 1-2 werkdagen is jouw winkel gekoppeld aan het Buurtalarm in jouw winkelgebebied. Je ontvangt een bevestiging via mail.

Upgrade met een noodknop:

Buurtalarm kun je upgraden met een noodknop.

Wanneer iedere seconde telt kun je direct alarm slaan. In no-time beschik je over hulp van o.a. gekoppelde buren, beveiliging of hulpdiensten.

CONTACT:

Telefoon: 085 27 31 790
Mail: info@BurenAlert.nl
KvK: 332.314.12.

 

ADRES:

Vissersdijk beneden 70
3319 GW Dordrecht

MEER VAN ONS:

DeNoodknop.nl
BurenAlert.nl