BIJ GEVAAR, WAARSCHUW JE ELKAAR:
Buurtalarm is een gratis waarschuwingssysteem waarmee winkeliers elkaar kunnen waarschuwen bij calamiteiten in een winkelgebied. Bijvoorbeeld bij vandalisme, winkeldiefstal, brand, gewapende personen, zakkenrollers, vals geld, enz. Beveiligers of de politie kunnen het systeem gebruiken om in geval van een calamiteit instructie te geven.    

WERKING:

Iemand die iets wilt melden pakt de telefoon, spreekt een bericht in en verbreekt de verbinding. Direct hierna gaat bij de deelnemende winkels in een straal van 750 meter de telefoon over en horen zij het ingesproken bericht. Zo is iedereen direct alert. 

Buurtalarm is gratis. Scrol naar beneden om je aan te melden. Na je aanmelding wordt je op basis van je adres automatisch gekoppeld aan anderen deelnemende winkels in jouw omgeving. 

Is het echt gratis?

Ja, deelname is 100% gratis. Wel vragen we je op vrijwillige basis eenmalig € 10,- te doneren als bijdrage in de kosten van het systeem. Over het waarom hiervan lees je meer bij “Het loopt een beetje uit de hand!“. 

Privacy

Als je je aanmeld ga je er mee akkoord dat we je regelmatig (maximaal 1 maal per maand) een nieuwsbrief sturen met tips en updates over Buurtalarm en informatie over onze andere producten zoals de Noodknop. Wij beloven je dat je gegevens alleen gebruikt worden voor de goede werking van het systeem en voor onze nieuwsbrief en op geen enkele wijze aan derden ter beschikking worden gesteld. 

GRATIS AANMELDEN:

Upgrade met een noodknop:

Buurtalarm kun je upgraden met een noodknop.

Wanneer iedere seconde telt kun je direct alarm slaan. In no-time beschik je over hulp van o.a. gekoppelde buren, beveiliging of hulpdiensten.

 Contactgegevens:  Burenalert bv | Vissersdijk beneden 70, 3319 GW Dordrecht | 078 - 64 74 602 |  info@BurenAlert.nl | KVK: 33231412