Selecteer een pagina

Wie doen er al mee?

Steeds meer mensen melden zich voor het gratis Buurtalarm aan. Op de plattegrond hier onder kan je zien waar ze zitten. De getallen in de cirkels geven het aantal deelnemers in een gebied aan. In verband met privacy zijn de inzoom mogelijkheden beperkt. 

Nog geen of weinig deelnemers in jouw buurt? Neem dan zelf het initiatief en wijs je buren op Buurtalarm. 

De Noodknop:


Met Buurtalarm word je tijdig gewaarschuwd als er in jouw buurt iets aan de hand is.

Maar wat als er thuis iets gebeurt waarbij je direct hulp nodig hebt?

De Noodknop biedt dan uitkomst.

Lees meer . . .

Wijs buren op het bestaan van Buurtalarm of plak onderstaande tekst in een mail en verzend deze naar je contacten.

Beste ……

Ik heb me aangemeld voor Buurtalarm. Dat is een alarmsysteem waarmee buurtbewoners elkaar razendsnel kunnen waarschuwen voor verdachte of gevaarlijk situaties. Misschien ook iets voor jou om mee te doen. Het kost niets en je maakt je buurt er een stuk veiliger mee. Om je aan te melden ga je naar www.burenalert.nl of download de MisNixx app.  

Iedereen die zich aanmeld wordt op basis van zijn postcode automatisch in de juiste groep gezet. Ook krijgt iedere nieuwe deelnemer de vraag anderen op Buurtalarm te wijzen. Moet je eens opletten hoe snel het aantal deelnemers in jouw omgeving groeit. Die groei kan je volgen door af en toe op de plattegrond te kijken. 

 Contactgegevens:  Burenalert bv | Vissersdijk beneden 70, 3319 GW Dordrecht | 078 - 64 74 602 |  info@BurenAlert.nl | KVK: 33231412