Steeds meer mensen melden zich voor Buurtalarm aan. Op de plattegrond hier onder kan je zien waar ze zitten. Nog geen of weinig deelnemers in jouw buurt? Neem dan zelf het initiatief. Het werkt heel eenvoudig.

  • Meld je aan. (Klik hier om je aan te melden)
  • Wijs buren op het bestaan van Buurtalarm of plak onderstaande tekst in een mail en verzend deze naar je contacten.

Beste ……

Ik heb me aangemeld voor Buurtalarm. Dat is een alarmsysteem waarmee buurtbewoners elkaar razendsnel kunnen waarschuwen voor verdachte of gevaarlijk situaties. Misschien ook iets voor jou om mee te doen. Het kost niets en je maakt je buurt er een stuk veiliger mee. Om je aan te melden ga je naar www.burenalert.nl of download de MisNixx app.  

Iedereen die zich aanmeld wordt op basis van zijn postcode automatisch in de juiste groep gezet. Ook krijgt iedere nieuwe deelnemer de vraag anderen op Buurtalarm te wijzen. Moet je eens opletten hoe snel het aantal deelnemers in jouw omgeving groeit. Die groei kan je volgen door af en toe op de plattegrond te kijken. 

De getallen in de cirkels geven het aantal deelnemers in een gebied aan. In verband met privacy bescherming zijn de inzoom mogelijkheden beperkt.

Support Buurtalarm

Buurtalarm is gratis en dat willen we graag zo houden! 

Maar een beetje hulp daarbij kunnen we wel gebruiken. 

Contactgegevens

Buurtalarm is een product van Burenalert bv

Adres: Vissersdijk Beneden 70

3319 GW Dordrecht

Telefoon: 085 27 31 790

Mail: info@burenalert.nl

Er is een Buurtalarm voor:

Woonwijken

Winkelgebieden

Bedrijventerreinen