Anoniem berichten verzenden.

In Buurtalarm kun je kiezen of je je berichten anoniem wilt verzenden of niet.

Standaard worden als je een bericht verzendt je naam en adres meegegeven. In sommige situaties kan het echter handig zijn dit niet te doen. Zo hebben wij een poosje een situatie gehad dat bewoners elkaar via Buurtalarm waarschuwden voor – door een mede-buurtbewoner veroorzaakt – vandalisme. Om represailles te voorkomen werd het onderlinge waarschuwen toen anoniem gedaan. In plaats van je naam geeft het systeem dan aan “een bewoner uit (…straatnaam…) meldt dat (…hier volgt het ingesproken bericht…)

Let op: Bij misbruik kan het team van Buurtalarm achterhalen wie het bericht verzonden heeft en deze van verdere deelname uitsluiten.   

De Noodknop:

Met Buurtalarm word je tijdig gewaarschuwd als er in jouw buurt iets aan de hand is.

Maar wat als er thuis, op het werk of in je winkel iets gebeurt waarbij je direct hulp nodig hebt?

De Noodknop biedt dan uitkomst, lees meer……

Help Buurtalarm groeien.

Hoe meer mensen aan Buurtalarm mee doen hoe effectiever het werkt. Informeer daarom anderen over Buurtalarm. Dan kan heel eenvoudig door onderstaande tekst in een mail te plakken en naar je contacten te verzenden.

Beste ……

Ik heb me aangemeld voor Buurtalarm. Dat is een alarmsysteem waarmee buurtbewoners elkaar razendsnel kunnen waarschuwen voor verdachte of gevaarlijk situaties. Misschien ook iets voor jou om mee te doen. Het kost niets en je maakt je buurt er een stuk veiliger mee. Om je aan te melden ga je naar www.burenalert.nl of je download uit de appstore de MisNixx app. 

Zet je Buurtalarm (tijdelijk) uit. 

In “mijn Buurtalarm” zit een klokprogramma. Daarmee kun je je Buurtalarm tijdelijk uit zetten. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent of op bepaalde delen van de week of dag geen meldingen wil ontvangen.

Buurtalarm zit ook in de MisNixx buurt-app. Superhandig.

Zet hem op je telefoon en blijf op de hoogte van alles wat er in jouw buurt gebeurd. 

BHV-Alert is een product van Burenalert bv | Adres: Vissersdijk Beneden 70  | 3319 GW Dordrecht | Telefoon: 085 27 31 790 | Mail: info@burenalert.nl